صفحه بازگشت
  • اخذ ویزای آفریقای جنوبی اخذ ویزای آفریقای جنوبی۱۳۹۶/۰۲/۲۵

    سفارت آفریقای جنوبی در تهران 1 نوع ویزا صادر می نماید:

    ویزای توریستی عادی


    1.  ویزای توریستی عادی:

    اعتبار و اجازه اقامت ویزای آفریقای جنوبی مطابق با تاریخ بلیط و هتل مسافر می باشد و مسافر بیشتر از 13 شب و 14 روز

    مجاز به حضور در کشور مذکور نمی باشد.

    مدت زمان آماده شدن ویزا                                         نرخ ویزا

    ویزا توریستی عادی  _15 روز کاری                        350.000تومان


    مدارک لازم:

    پاسپورت مسافر با حداقل 7 ماه اعتبار + 2 قطعه عکس رنگی 4*3 زمینه سفید بدون عینک. ترجمه گواهی اشتغال به کار با مهر دارالترجمه پرینت 3 ماهه حساب با مهر بانک + کپی صفحه اول و دوم شناسنامه مسافر. واچر واقعی هتل مسافر

    لازم به ذکر است که ترجمه شناسنامه و ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل برای افراد زیر 18 سال الزامیست.

    همچنین مسافر ملزم به حضور در سفارت در تاریخ  اعلام شده جهت وارد کردن مدارک خود خواهد بود.