صفحه بازگشت
  • اخذ ویزای تایلند اخذ ویزای تایلند۱۳۹۶/۰۲/۲۵

    پایتخت کشور تایلند ,بانکوک است واحد پول کشور  تایلند بات(THB) است.  شهرهای مهم توریستی کشور تایلند عبارتند از:

    بانکوک

    پاتایا

    پوکت

    ساموئی

     چیانگ مای 


    ویزای تایلند را چطور میتوان گرفت؟

    سفارت تایلند در ایران دو نوع ویزای صادر میکند که به شرح ذیل میباشد:

    ویزای توریستی تایلند

    ویزای تجاری تایلند 


    1. شرایط ویزای توریستی تایلند:

     ویزای توریستی تایلند بصورت یکبار ورود و 2بار ورود صادر میشود , ویزای یکبار ورود 3 ماه اعتبار ورود دارد که مسافر

    از بدو ورود 58 روز اجازه اقامت دارد. ویزای 2 بار ورود 6ماه اعتبار دارد که مسافر میتواند 2 بار ورود کند و در هربار ورود

    میتواند  58 روز اقامت داشته باشد.

    2. شرایط ویزای تجاری :

    ویزای تجاری به صورت 6 ماه مولتی و 1 ساله مولتی صادر میشود. برای اخذ ویزای تجاری تایلند داشتن دعوتنامه

    الزامی می باشد.


    هـزینـه ویــزا ها :    عادی(سینگل ) ،تحویل 1 هفته کاری : 48 یورو

     مولتـی 6 ماهه  ،تحویل 1 هفته کاری : 170 یـورو


    مدارک لازم برای گرفتن و اخذ ویزای تایلند:

    1. پاسپورت با حداقل  7 ماه اعتبار
    2. 1 قطعه عکس
    3. کپی از صفحه اول و دوم شناسنامه
    4. کپی کارت ملی       
    5. واچر هتل
    6. پرینت صورت حساب
    7. بلیط
    8. ضمانتنامه 20 میلیون تومانی از بانک در وجه سفارت تایلند